Persinfo


Zachte landing voor de oren

Eindelijk vakantie! De mooiste weken van het jaar staan voor deur. Maar velen denken bezorgd aan de vlucht: ze zijn bang voor oorpijn, die tijdens het landen optreedt. Meestal gaat dit gepaard met gekraak en een trekkerig gevoel in het oor en heeft men last van doofheid. Vaak is het gevolg van deze druk op het oor een stekende pijn, die ook na de landing aanhoudt en de vakantiestemming ontneemt. Nu is er een bescherming op de markt tegen oorpijn en oorongemak tijdens het vliegen: Oordop Vliegtuig SANOHRA fly .

De oorzaak van de oorpijn is een sterke stijging van de druk in een kort tijdsbestek tijdens het landen. Het principe van Oordop Vliegtuig SANOHRA fly is even simpel als doeltreffend: een oordopje met een zeer nauwkeurige filter vertraagt de drukverhoging voor het trommelvlies. Op deze manier heeft het oor meer tijd om zich op de stijgende luchtdruk in te stellen – voordat het pijn begint te doen.

Oordop Vliegtuig SANOHRA fly is zowel voor volwassenen als ook voor kinderen in apotheken en bij geselecteerde audiciens in Nederland verkrijgbaar. Ook sommige luchtvaartmaatschappijen hebben reeds Oordop Vliegtuig SANOHRA fly in hun assortiment aan boord opgenomen, daar zij weten dat er passagiers zijn die oorpijn ondervinden tijdens het landen.

Oordop Vliegtuig SANOHRA fly


Oordop_Vliegtuig_SANOHRA_fly.pdf [901 KB]

Bildunterschrift 1: „Philipp hat keine Ohrenschmerzen beim Fliegen“ für alle kleinen und großen Passagiere.

Bildunterschrift 2: Die grafische Gestaltung des Vorlesebuchs stammt von Walter Seiler, www.burnheads.de.

Bildunterschrift 3: SANOHRA fly Ohrenstöpsel sind erhältlich für Erwachsene und Kindern.